• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Camping en Bungalowpark ’t Stien’nboer

Theeschenkerij Jordaan is geplaatst op Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer te Haaksbergen. Dit is geen toeval, de Historische Kring van Haaksbergen was ervan overtuigd dat wanneer de woning herbouwd zou worden, dat dat het mooiste zou zijn op Sport en Recreatiepark Scholtenhagen aangezien deze destijds is geschonken door de heer Jordaan aan de bevolking van Haaksbergen. Aangezien dit niet mogelijk was, is gezocht naar een locatie in de directe omgeving van het park Scholtenhagen. Die locatie is gevonden op Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer.
't Stien'nboer was erg enthousiast en zegde volledige medewerking toe om de voormalige woning aan de Fazantstraat een nieuw leven in te blazen op hun park.

Naast de Theeschenkerij beschikt Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer ook over een Party restaurant waar u een gemoedelijk en geheel verzorgd feest kunt geven. Wat dacht u van een tot in de puntjes verzorgde thema avond? Of een familie reünie met een leuke activiteit zoals bijvoorbeeld klootschieten, vogelschieten of midgetgolf met als afsluiter een lekker barbecuebuffet? Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.  

Daarnaast biedt Party restaurant 't Stien'nboer ook de mogelijkheid om catering af te nemen. U ontvangt dan een geheel verzorgde catering op de door u uitgekozen locatie. Uiteraard zijn de zalen van Partyrestaurant 't Stien'nboer ook geschikt voor vergaderingen of bijeenkomsten. Bent u nieuwsgierig geworden neemt u dan eens een kijkje op www.partyrestaurantstiennboer.nl

 

Indien u de omgeving van de Theeschenkerij zo prachtig vindt dat u het liever in een aantal dagen wilt verkennnen... dan biedt Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer u de uitkomst: Overijssel Vakantiepark 't Stien'nboer.
Een uitgebreid vakantiepark met vele overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u heerlijk komen kamperen met uw eigen tent of caravan op een ruime kampeerplaats in de zon of deels in de schaduw. Alles is mogelijk aangezien het park bosplaatsen en veldplaatsen beschikbaar heeft. Ook kunt u kiezen voor extra comfort door een kampeerplaats te boeken met uw eigen stroom,- (iedere kampeerplaats beschikt over een stroomaansluiting van 6 amp) water,- riool,- en tv -aansluiting. In het voor en naseizoen hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen voor echte fiets,- en wandelliefhebbers!

Naast kamperen kunt u ook gebruik maken van diverse accommodaties. Zo is er op Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer verhuurmogelijkheid in bungalows, bungalettes, stacaravans, ingerichtte tenten, fiets,- en wandelhutten en een kampeerbungalow.
Al onze accommodaties zijn vrijstaand en beschikken over een terras (de trekkershutten, de ingerichte tenten en de kampeerbungalow beschikken over tuinmeubilair die u voor uw verblijf kunt plaatsen).
Wilt u graag meer weten over Camping en Bungalowpark 't Stien'nboer kunt u kijken op
www.stien-nboer.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier: